HTML

Cimbora tábor

Alattad a föld, feletted az ég, benned a létra! Az ország különböző pontjaiból érkező cimborák táborozását bemutató blog: hogy élik túl sátorokban az egyhetes programsorozatot; drámapedagógiát, díszlet és jelmeztervezést, fotózást, BLOGKÉSZÍTÉST. Életünket sok egyéb program színesíti, így unatkozni sosincs idő!

Friss topikok

Archívum

2013.07.04. 10:38 Cimbora Tábor

Édes álom

A tábor egy rettenetesen meleg napján, elhatároztam, hogy előveszem buborékfújómat, s boldogsággal töltöm meg barátaim lelkét.

Ahogy buborékok megtörték a fényt, a szivárvány színei tündérként táncoltak a levegővel teli, gömb alakú szappanrétegen. A látvány gyönyörrel és csodálattal töltötte meg társaim szívét. Mind nagyon boldogak voltunk.

Végül testvérem és egyik barátom lágyan a vállamra tette kezét, s együtt néztük végig az utolsó tánc végét,  miközben az egyik felügyelő nyugovóra intett minket. Mi engedelmesen elvonultunk esti alvóhelyünkre, s édes, színes álom szállt az egész táborra.

Szólj hozzá!

Címkék: játék álom boldogság barát buborék Cimbora


A bejegyzés trackback címe:

https://cimboratabor.blog.hu/api/trackback/id/tr995390517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása