HTML

Cimbora tábor

Alattad a föld, feletted az ég, benned a létra! Az ország különböző pontjaiból érkező cimborák táborozását bemutató blog: hogy élik túl sátorokban az egyhetes programsorozatot; drámapedagógiát, díszlet és jelmeztervezést, fotózást, BLOGKÉSZÍTÉST. Életünket sok egyéb program színesíti, így unatkozni sosincs idő!

Friss topikok

Archívum

2013.07.04. 16:17 Cimbora Tábor

A tábor vége felé

Csodálatos dolog, hogy a mai rohanó világban él még mindig ez a lelkesedés emberekben és érzik magukat annyira elhívatottnak, hogy Cimbora tábort, találkozókat szervezzenek és Cimbora klubokat éveken keresztül színesebbnél színesebb programokkal lássanak el.

Ennek lehetünk tanúi ezen a nyári találkozón is. A gyerekek  szó szerint egy könyvbe léphettek bele, miért is ne a  Balatonon, Balatoniába. A művészeti csoportoknak a feladatai szinte teljesen segítették, kiegészítették egymást.

Felállt a stáb. A régi jó klubvezetők, barátok örömmel álltak neki a munkának, hiszen a cél a maradandó élmény az olvasás és az alkotó munka megszerettetése. Ismerkedés a művel, szövegpróba, díszletek, jelmezek készítése. Az Íróval a találkozás nagyszerű volt, mert a darabot még közelebb hozta a gyerekek számára. 

Voltak azok, akik mindezt és a tábor életét dokumentálták, a fotósok és a blogkészítők csoportja. Így volt teljes és egész, mert igazán elmondhatjuk, hogy mindenki a maga területén színvonalasat alkotott.

Természetesen a meglepetések sorozata, hajózás, zenei előadás és a balatoni fürdőzés, új barátságok kötése, a közös foci, horgászat, vadkacsák etetése mind maradandó élményt nyújtanak a kis és nagy Cimboráknak egyaránt.

Én nagyon boldog vagyok mindig, amikor eljön a toborzás ideje, indul a tábor és újra találkozunk, az ország közeli és távoli helyeiről érkező cimborákkal. Már történelmet írhatunk, mert az első cimborák, akik először vették birtokukba a balatonalmádi tábort, már főiskolásként emlékeznek vissza a gazdag programokra, az ott kialakult és azóta is élő barátságokra.

Már most szervezzük gondolatban a 2014-es Cimboratalálkozót!

A 40 éves Cimbora születésnapját méltón ünnepelte a 10. éve megtartott Cimbora tábor.

Szólj hozzá!

Címkék: blog fotó zene munka játék interjú foci történelem előadás boldogság évforduló tábor író strand barát meglepetés találkozó toborzás cimbora Balaton


A bejegyzés trackback címe:

https://cimboratabor.blog.hu/api/trackback/id/tr445391100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása