HTML

Cimbora tábor

Alattad a föld, feletted az ég, benned a létra! Az ország különböző pontjaiból érkező cimborák táborozását bemutató blog: hogy élik túl sátorokban az egyhetes programsorozatot; drámapedagógiát, díszlet és jelmeztervezést, fotózást, BLOGKÉSZÍTÉST. Életünket sok egyéb program színesíti, így unatkozni sosincs idő!

Friss topikok

Archívum

2013.07.02. 10:59 Cimbora Tábor

Fürdés a Balcsiban

Tegnap délután 16:00-kor megengedték hogy fürödjünk a Balcsiban.

Először nagyon hideg volt a víz, de aztán megszoktuk. Sokat buktunk le a felszín alá, egy csomó gyereknek belement a víz a fülébe. :-(  Miután meguntuk, átmentünk a röplabda pályára. Ott voltak esetlen szervák, de a végén egész jót játszottunk. Utána visszamentünk a tóba és ismét majd megfagytunk. Addig lehettünk bent, amíg figyeltek ránk a gólyák.:-) Miután vége lett a strandolásnak, néhány lány elment zuhanyozni. Fürdés után nagyon vizes volt a hajuk. Ez után következett a vacsi, ami lencse főzelék volt virslivel. :-)

Reméljük ma is ilyen jó lesz a délután, mert a tegnapi mindenkinek nagyon tetszett. :-)

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://cimboratabor.blog.hu/api/trackback/id/tr485387379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása