HTML

Cimbora tábor

Alattad a föld, feletted az ég, benned a létra! Az ország különböző pontjaiból érkező cimborák táborozását bemutató blog: hogy élik túl sátorokban az egyhetes programsorozatot; drámapedagógiát, díszlet és jelmeztervezést, fotózást, BLOGKÉSZÍTÉST. Életünket sok egyéb program színesíti, így unatkozni sosincs idő!

Friss topikok

Archívum

2013.07.04. 11:46 Cimbora Tábor

Van már cimboránk

A tábor egy csodás estjén a felügyelők újabb meglepetéssel készültek. Egy művésznő jött el hozzánk, hogy elénekelje nekünk az idén 100 éves Weöres Sándor verseit.

IMG_7244.jpgKorhecz Imola

Korhecz Imola és gitáros társa Juhász Csaba a Cimbora főcímdalával indította a koncertet, amit sajnos nem énekelt végig, ugyanis elvesztette a cimboráját és elő szerette volna csalogatni közös dalolással. A célja elérése érdekében az éneklésbe bevonta a közönséget is. Vegyes érzelmekkel ugyan, de végül mindenki énekelni kezdett. Több verset csak szavalt és ezért kevés volt az éneklés amit nagyon sajnáltunk.

IMG_7242.jpgJuhász Csaba

 

A koncert közben a partra varázsoltunk több növényt és állatot. Volt ott macska katona, rigó, kutya-tár, izzott a galagonya, a rókák tojást loptak, a békák énekeltek, Haragosi leesett a kocsiról, a Pejkó táncolt és Bóbita játszott. Nyávogtunk, ugattunk, brekegtünk és zenéltünk kisebb hangszerekkel - az izzik a galagonyánál ugyanis kaptunk pár hangszert: rumba tököt, kis dobot, csörgőt, kereplőt.

IMG_7236.jpgKözös éneklés.

 

A koncert végén mindenki boldog volt, mivel a vendégeink a táborlakók segítségével végül megtalálták a cimborájukat.

IMG_7233.jpgMindenki együtt

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: zene dal koncert művész állatok versek strand vendég éneklés Cimbora Weöröes Sándor


A bejegyzés trackback címe:

https://cimboratabor.blog.hu/api/trackback/id/tr735390582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása