HTML

Cimbora tábor

Alattad a föld, feletted az ég, benned a létra! Az ország különböző pontjaiból érkező cimborák táborozását bemutató blog: hogy élik túl sátorokban az egyhetes programsorozatot; drámapedagógiát, díszlet és jelmeztervezést, fotózást, BLOGKÉSZÍTÉST. Életünket sok egyéb program színesíti, így unatkozni sosincs idő!

Friss topikok

Archívum

2013.07.02. 11:08 Cimbora Tábor

Az első focimeccs

Az első tábori napon egyik cimborám hozott egy labdát. A táborozók többsége a focira szavazott. Nagyjából annyi fiú volt, mint lány, ezért egy fiú-lány meccset játszottunk.

Az első félidőben még 4-2-re vezettek a fiúk. A lányok komoly taktikai megbeszélés után felkészültebben vágtak neki a második félidőnek. Fordult a kocka, a lányok új taktikája igen gyümölcsöző volt. Máris egyenlítettek, majd gólelőnyre tettek szert. Szoros meccs volt, az utolsó tíz percben 8-8 volt az állás, de a lányok a végére még egy gólt szereztek.

Reméljük mostantól minden tábori napon focizunk (és megint a lányok győznek)!

Szólj hozzá!

Címkék: sport foci döntő gól


A bejegyzés trackback címe:

https://cimboratabor.blog.hu/api/trackback/id/tr185387378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása