HTML

Cimbora tábor

Alattad a föld, feletted az ég, benned a létra! Az ország különböző pontjaiból érkező cimborák táborozását bemutató blog: hogy élik túl sátorokban az egyhetes programsorozatot; drámapedagógiát, díszlet és jelmeztervezést, fotózást, BLOGKÉSZÍTÉST. Életünket sok egyéb program színesíti, így unatkozni sosincs idő!

Friss topikok

Archívum

2013.07.02. 15:43 Cimbora Tábor

Az ismerkedés

Az ismerkedő est idén a második napon volt. Vacsora után volt másfél óra szabadidő, amit mindenki máshogy használt ki. Volt aki elment fürdeni, volt aki pihent vagy kártyázott, míg mások egy hatalmas fiúk - lányok elleni foci meccsben élték ki magukat. ( persze a lányok nyertek 9 - 8-ra :D)

A sérülések sajnos nem maradtak el a mezítlábas focinál, de erre felkészültünk lelkiekben. Nagyon büszkék lehetünk a cimborás lányokra, akik a nehéz helyzetekben sem adták fel a küzdelmet, persze a fiúk is odatették magukat és minden erejüket, hiába kaptak a lányoktól pár karmolást vagy lökést, egy nagyon jó játékot tudhatunk magunk mögött, amit remélhetőleg hamarosan megismételünk.

Fél 9-kor összegyűlt a nagy csapat és megkezdődött az ismerkedés. Egy nagy tisztáson egy hatalmas kört alkottunk és a Marcsi által hozott játékokat, ő maga vezette le nekünk. Azért is volt különleges ez az ismerkedés, mert az ország különböző részéről érkeztek gyerekek, akik a tábor nélkül nem biztos, hogy valaha találkoztak volna, és ilyen jó barátságra tettek volna szert. A játékok hevében volt sírás, nevetés és teljes feloldódás, ami mindenkire ráfért. Különféle játékok keretében megismertük egymás nevét, kedvenc ételét vagy éppen végig sétáltunk egy evolúciós létrán. Szereztünk kézfogós, felül - és alul ütős, emellett kalapos és tehénfejős barátot is. Mindenki nagyon élvezte ezt a kis összejövetelt ( még a szúnyogok is...). A sziszegős napokkal még nagyban elboldogultunk, de a számokkal ilyen későn már nem jöttünk ki jól.

IMG_2046.JPG

Az utazós ismerkedő játék.

A nap kedvence a gyilkosos játék volt, ahol mindenki előszeretettel gyilkolhatta a másikat gond és sérülés nélkül. Két kör után viszont egy új és egyben a záró játékba kóstoltunk bele. A legtöbb boldogságot okozó játék a szeretet virág, ahol " azért adom neked ezt a virágot..." hogy mindenkinek egy cseppnyi boldogságot hozzon az életébe és mindenkire rátaláljon. Utoljára a szeretet virág a tábor nagyasszonyát érintette meg, aki az egész tábor apraja nagyját vissza várja jövőre is.  Összességében mindenki új barátokkal és ismerősökkel térhetett nyugovóra.

Szólj hozzá!

Címkék: játék foci boldogság ismerkedés fürdés ismerős barát kör tisztás Cimbora


A bejegyzés trackback címe:

https://cimboratabor.blog.hu/api/trackback/id/tr255387834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása