HTML

Cimbora tábor

Alattad a föld, feletted az ég, benned a létra! Az ország különböző pontjaiból érkező cimborák táborozását bemutató blog: hogy élik túl sátorokban az egyhetes programsorozatot; drámapedagógiát, díszlet és jelmeztervezést, fotózást, BLOGKÉSZÍTÉST. Életünket sok egyéb program színesíti, így unatkozni sosincs idő!

Friss topikok

Archívum

2013.07.02. 00:52 Cimbora Tábor

Békák éneke

Hétfő hajnalban elég furcsa ébresztőre keltünk. A balatonalmádi Cimbora tábor legelső napján a béka király és kísérete hajnali fél ötkor szerenádot adott a sátorozóknak, amit nem mindenki fogadott kitörő lelkesedéssel. 

Köztudott tény, hogy csak a hím békák énekelnek, hogy elnyerjék párjuk tetszését. Először csak pár béka brekegését hallottuk, majd később hátulról három sátorból csatlakozott őfelsége és fényes udvara nem mindennapi hangon. A tábor szívesen hallgatta volna ezt a gyönyörű muzsikát, csak az időzítés nem volt megfelelő.

Hamarosan léptek zajai csörrentek, a gólyák előmásztak sátraikból és hangos, félreérthetetlen kelepeléssel csendre intették a sátorban daloló művészeket. 

De nézzük a dolog napos oldalát: a főgólya néni hosszú idő után végre megcsodálhatta a balatoni napfelkeltét.

IMG_3726.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: hajnal sátor tábor béka napfelkelte cimbora szerenád


A bejegyzés trackback címe:

https://cimboratabor.blog.hu/api/trackback/id/tr545387103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása